Герман Володимирович Юргенсон

Герман Володимирович Юргенсон

Продажа квартир
13 лет
Опыта
1 год
На DIM.RIA

Работаю с:
владельцами недвижимости соискателями недвижимости застройщиками
Якщо ви хочете купити квартиру в Ужгороді: - у новобудові та з сучасним ремонтом; - для власного проживання; - як інвестиційний об'єкт для подальшого здавання в оренду або перепродажу; - за іпотечною програмою єОселя; - відповідно до постанов КМУ; - безпечно, прозоро та без прихованих витрат Ви звернулися за правильною адресою. Чому саме я зможу допомогти вам із цим непростим і важливим вибором: - сертифікований рієлтор України (свідоцтво №2272); - кваліфікований інвестор у європейську нерухомість; - маю понад 500 пропозицій щодо продажу квартир в Ужгороді; - понад 30 років досвіду ведення переговорів; - понад 15 років досвіду інвестування у нерухомість; - працюю 365/24/7, що дозволяє вам отримати послугу у зручний саме для вас час; - мені довіряють клієнти та високо цінують мою роботу, що підтверджується моєю присутністю у ТОП-5 ріелторів Ужгорода; Я впевнений, що мій досвід та знання допоможуть Вам безпечно, якісно та швидко вийти на угоду з купівлі бажаної нерухомості.
Контакты риелтора
Оценка
Читать 1 отзывов
5
Оставить отзыв
Сертифицированный риелтор
Союз специалистов по недвижимости Украины Союз специалистов по недвижимости Украины

На данный момент у риелтора нет предложений на DIM.RIA :( Свяжитесь с риелтором, возможно, он подберет недвижимость, которую вы ищете

Отзывы

1
  • Олена Олена Риэлтор 13 мая
    Пощастило співпрацювати з Германом . Дуже задоволені. Все чітко, вчасно відкрито та професійно. Вдячні та пропонуємо всім, кому потрібна допомога ріелтера.
Оценка 5
5
4
3
2
1