Іван Володимирович Федишин
Перевірений рієлтор

Іван Володимирович Федишин Перевірено через Дію

Ивано‑Франковская область
Продажа домов •  Продажа квартир
4 года
На DIM.RIA
10 с 10
Рейтинг DIM.RIA

Привіт! Я є досвідчений рієлтор в галузі нерухомості.Моя мета - допомогти Вам знайти та придбати ідеальний житловий або комерційний об'єкт, відповідно до Ваших потреб і бюджету. Я відведу достатньо часу, щоб ретельно вислухати Ваші вимоги, бажання та пріоритети, тому що для мене важливо щоб Ви були задоволені.У мої послуги входить: - знаходження найкращих пропозицій на ринку,- проведення оглядів об'єктів,- переговори та укладання угод,- підготовка документації, - оцінка ринкової вартості нерухомості.Професіоналізм, чесність та довіра - це основні принципи моєї роботи. Я завжди прагну досягти найкращих результатів для своїх клієнтів, надаючи їм професійну підтримку, поради та особисте супроводження на кожному етапі співпраці.Я буду радий співпрацювати з Вами і допомогти Вам у всіх питаннях, пов'язаних з нерухомістю. Звертайтесь до мене в будь-який час (24/7) і ми разом знайдемо оптимальні рішення, які відповідають Вашим потребам і побажанням.
Контакты риелтора
Оценка
Читать 7 отзывов
5
Оставить отзыв
Житлова компанія «MD Group»
Агентство
Житлова компанія «MD Group»

На данный момент у риелтора нет предложений на DIM.RIA :( Свяжитесь с риелтором, возможно, он подберет недвижимость, которую вы ищете

Отзывы

7
  • Дмитро Дмитро Продавец 6 мая
    Іван дуже компетентний в своїй роботі, на протязі усього часу допомагав, дізнавався і рекомендував, що і як краще зробити. Іван не просто допомагає продати "ваше" житло і заробити, він його продає я своє, щоб всі лишились задоволеними. Тому, Рекомендую! Поставив би 100 зірочок якщо б була така можливість)
  • Наталія Наталія Продавец 12 апреля
    Менеджер Іван завжди був готовий допомогти коли виникали питання або труднощі. Рекомендуємо співпрацю з ним 👍🏻👍🏻👍🏻
  • Любов Любов Продавец 11 апреля
    Шукали квартиру,допоміг нам в цьому Іван Федишин справжній професіонал,підібрав нам чудовий варіант показав,повозив,професійний підхід до клієнтів,на відмінно виконує свою роботу,ми дуже задоволені,щиро дякуюємо пану Івану за співпрацю Рекомендуємо,не замислюючись ставлю 5
  • Коля Коля Продавец 7 апреля
    Нещодавно шукав квартиру І знайшов дуже хороший варіант.І в цьому всьому хочу завдячити менеджеру Івану дуже хороша і відповідальна людина завдяки якій я знайшов дуже хороше житло)
  • Вікторія Вікторія Продавец 5 апреля
    Купили танхаус і дуже задоволені, знайшли з першого дзвінка, приїхали, нас зустрів пан Іван, все детально розповів, показав ми не задумуючись купили, рекомендую MD Group
  • Mariia Mariia Покупатель 5 апреля
    Шукали нерухомість і купили танхаус, дякую за хорошу роботу Пану Івану Федишину , привіз, показав , розказав як і де краще , професійний підхід до клієнтів , гарний співрозмовник , знає свою роботу ! Не задумуючись ставлю всі 5* :)
  • Марія Марія Покупатель 5 апреля
    Випадково натрапила на оголошення, коли шукали варіанти нового житла. Менеджер Іван, дуже швидко відповів на повідомлення, показав, розказав про кожен варіант, завжди був на звʼязку. Рекомендую)
Оценка 5
5
4
3
2
1